Klacht afhandeling

Het is natuurlijk altijd ons streven om de consument zo goed mogelijk te woord te staan, de beste service te verlenen en het juiste advies mee te geven. Mocht u toch een negatieve ervaring hebben gehad bij ons in de winkel, wij horen het graag en zorgen voor een passende oplossing.

Reparatie / bestelling status aanvragen

Heeft u bij ons een bestelling geplaatst of een reparatie afgegeven dan kan dit meestal minimaal 4 weken duren. Zodra de bestelling of reparatie bij ons binnen komt wordt er direct met u contact opgenomen dat uw artikel weer binnen is en voor u klaar ligt. Wilt u toch graag de status weten van uw artikel, neemt u dan gerust contact met ons op via het contact formulier:

Klik hier voor  Time4jewels Bataviastad

Klik hier voor Time4jewels Rosada

Garantie horloges

Op allen horloges heeft u 2 jaar garantie. Het garantie boekje kunt u terug vinden in de horloge doos. Deze garantie geldt alleen op het uurwerk. Defecten aan de horloge band of kast e.d. vallen niet onder de garantie maar onder gebruiksschade. Is een horloge niet volledig waterdicht maar is het wel in aanraking geweest met water/vocht dan is er een kans dat de garantie deze schade niet dekt! Let dus goed op hoeveel ATM uw horloge is en ga hier zorgvuldig mee om. Voor meer informatie over waterdichtheid, klikt u hier.Reacties zijn gesloten.